Політика конфіденційності

Правила користування

Цей документ встановлює правила користування для сайту echo80100.info (далі – Сайт). Ці правила користування розповсюджуються також і на використання додатків, мобільних версій, інших веб-сайтів та програм, що діють на основі Сайту (далі – Програми). У цьому документі роз’яснюється порядок використання і надання інформації з Сайту, правила реєстрації та розміщення матеріалів на Сайті, як матеріали, розміщені на Сайті, охороняються правом інтелектуальної власності та умови їх використання.

Шляхом використання даного Сайту Ви автоматично погоджуєтесь з даними Правилами користування. Якщо Ви не погоджуєтесь з даними Правилами користування, Ви маєте залишити цей Сайт.

Політика конфіденційності

Збір та використання персональних даних:

Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Реєстраційні дані – персональні дані особи, які включають інформацію відкритого (загальнодоступного) профілю соціальних мереж, що використовуються при реєстрації та авторизації на Сайті echo80100.info.

ТОВ «Ехо Червонограда» (echo80100.info) збирає, обробляє, зберігає та використовує персональні дані відвідувачів з метою забезпечення найвищої якості та безпеки обміну інформацією, аналізу інформації для просування, персоналізації та кастомізації інформаційних та рекламних продуктів ТОВ «Ехо Червонограда», забезпечення коректної комунікації відвідувачів з Сайтом та між собою.

Користуючись Сайтом відвідувач автоматично надає згоду на збір, обробку, зберігання та використання своїх персональних даних.

Дані відомості можуть містити інформацію про з’єднання, трафік, дату та час тривалості роботи в мережі Інтернет.

Персональні дані відвідувачів збираються, обробляються, зберігаються та використовуються відповідно до Законів України «Про захист персональних даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації», »Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», НД ТЗІ 2.5-010-03 «Вимоги до захисту інформації WEB- сторінки від несанкціонованого доступу».

Автоматичний збір даних

Автоматично збираються дані про дату доступу до Сайту, IP-адреса комп’ютера відвідувача, вид браузера та операційної системи, тривалість роботи з Сайтом, передані файли (ім’я файлу і URL), код відповіді HTTP, веб-сайт, з якого відвідувач потрапив на сайт, кількість байт, переданих в ході сесії роботи з Сайтом.

При роботі Сайту зберігаються та використовуються файли cookie, які забезпечують підтримку функцій безпеки та їх запуск. Інформація про відвідувачів, яка зберігається та використовується при повторному відвідувані Сайту може включати мову перегляду сторінок, інформацію соціальних мереж, які використовуються для авторизації, місце розташування та іншу інформацію про налаштування перегляду сторінок. Файли cookie також дозволяють відстежувати порушення політики конфіденційності та правил користування сайту echo80100.info відвідувачами.

Ви можете змінити налаштування збереження файлів cookie у Вашому браузері.

За допомогою системи Google Analytics збирається статистична інформація про відвідування сайту, зокрема інформація про сторінки, що відвідуються, кількість переглядів сторінок, інформацію, яка була завантажена, домени інтернет-провайдерів та країни походження відвідувачів, а також адреси веб-сайтів, що були відвідані до та після Сайту тощо. Жодна з цих дій не пов’язана з відвідувачем особисто, деперсоналізується та зберігається на використовується в узагальненому вигляді.

Збір реєстраційних даних

Для того, щоб залишати коментарі та брати участь в опитуваннях, необхідно авторизуватися за допомогою соціальних мереж Google або Facebook. Реєстраційні дані збираються після надання згоди відвідувачем на авторизацію та використання даних облікових записів однієї із зазначених соціальних мереж. Реєстраційні дані включають інформацію відкритого (загальнодоступного) профілю соціальних мереж, і, залежно від Ваших персональних налаштувань у соціальній мережі, можуть включати інформацію про ім’я, дату народження, вік, стать, сімейний стан, Вашу фотографію, адресу електронної пошти, інформацію, якою Ви ділитеся у соціальних мережах, інформацію про Ваших друзів та/або підписників та іншу інформацію.

При авторизації на Сайті за допомогою облікового запису соціальної мережі Ви автоматично погоджуєтесь на збір, обробку, зберігання та використання вказаних персональних даних Вашого облікового запису.

Інформація, яка запитується для заповнення профілю соціальних мереж може включати також конфіденційну інформацію. Включаючи таку інформацію до відкритого (загальнодоступного) профілю та використовуючи такий профіль для авторизації на Сайті, Ви автоматично висловлюєте свою згоду на поширення такої конфіденційної інформації в мережі Інтернет.

Розміщуючи персональну інформацію про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання, а також даних, що стосуються здоров’я, статевого життя, біометричних або генетичних даних, Ви автоматично надаєте однозначну згоду на збір, обробку, зберігання та використання такої персональної інформації ТОВ «Ехо Червонограда». Розміщуючи інформацію на сторінках Сайту або у відкритому (загальнодоступному) профілі соціальних мереж, Ви підтверджуєте, що розумієте значення і можливі наслідки таких дії, зокрема те, що інформація буде доступною для інших відвідувачів Сайту, автоматично збирається, обробляється та зберігається ТОВ «Ехо Червонограда» та може бути використана відповідно до мети, визначеної даним документом.

Технічне оснащення сторінок може включати в себе модулі:

  • Google;
  • Facebook;
  • Instagram;
  • Twitter;
  • Youtube.

Ці плагіни можуть створювати кнопки синхронізації облікових записів соціальних мереж та Сайту для функцій «поділитися», «мені подобається» та подібних. Якщо відвідувач відкривав одну з веб-сторінок, оснащену таким плагіном, його інтернет-браузер безпосередньо підключить його до серверів Google, Facebook, Instagram, Twitter або Youtube. Плагін буде передавати на сервер дані про те, які саме веб-сторінки Сайту відвідувач переглядав.

При використанні будь-яких функцій плагіну, ця інформація також буде синхронізована з обліковим записом відвідувача на Google, Facebook, Instagram, Twitter або Youtube. Щоб уникнути зв’язку мереж Google, Facebook, Instagram, Twitter або Youtube з Сайтом і подальшого співвіднесення даної інформації з акаунтом, відвідувач має вийти з облікового запису мережі перед відвідуванням Сайту.

Більш детальну інформацію про збір і використання даних мережами Google, Facebook, Instagram, Twitter або Youtube, а також про права і можливості щодо захисту персональних даних, можна знайти в правилах користування та політиках конфіденційності відповідних соціальних мереж.

Всі інформація, що включає персональні та реєстраційні дані, зберігається та використовується ТОВ «Ехо Червонограда» протягом 3 років виключно для власних потреб відповідно до визначеної вище мети і не передається третім особам крім випадків, визначених законом.

Контент відвідувачів

Відвідувачі Сайту echo80100.info можуть брати участь в обговореннях на сторінках Сайту, розміщуючи коментарі, беручи участь в опитуваннях та іншими способами. Розміщуючи будь-яку текстову, візуальну чи іншу інформацію на Сайті та в Програмах, Ви надаєте згоду на її оприлюднення на сторінках Сайту та в Програмах, а також використання її в будь-який інший спосіб на розсуд ТОВ «Ехо Червонограда».

Якщо Ви вирішили розмістити коментар, Ви повинні знати, що будь-яка особиста інформація, надана Вами, може бути прочитана, зібрана чи використана іншими відвідувачами або використана ними для розсилки небажаних повідомлень. Ми не несемо відповідальності за дії інших відвідувачів відносно інформації, яку Ви публікуєте, і не зобов’язані (але маємо право) видаляти або редагувати інформацію, надану Вами у коментарях.

Беручи участь у обговоренні, Ви погоджуєтеся на те, що Ваші дії будуть публічними. Будь-які матеріали, які поширюють відвідувачі на Сайті, можуть бути включені у RSS-канали, API або стати доступними для інших веб-сайтів за допомогою інших форматів. В результаті, надана Вами інформація може з’явитись на інших веб-сайтах, блогах та інших ресурсах.

Echo80100.info не дозволяє коментарі на Сайті без авторизації. Всі коментарі на Сайті повинні відповідати наступним вимогам:

  • Відповідати заданій темі.
  • Не містити непристойних, вульгарних, нецензурних висловів, сексуально відвертих або образливих повідомлень.
  • Не містити расистських, шовіністичних, інших дискримінаційних повідомлень, погроз, підбурювання або закликів до насильства, повалення конституційного ладу, порушення територіальної цілісності України, пропаганди війни, насильства, жорстокості, вчинення терористичних актів, посягання на права і свободи людини, інших незаконних повідомлень.
  • Не містити реклами.
  • Мати звичайний текстовий формат без використання html та інших кодів.

Інформація на Сайті

Права інтелектуальної власності на всі об’єкти, розміщені на Сайті та в Програмах, в тому числі статті, інформаційні та графічні матеріали, фотографії, аудіовізуальні твори, об’єкти дизайну, логотипи, знаки для товарів і послуг належать ТОВ «Ехо Червонограда» або надані йому правовласниками.

Відвідувачі можуть поширювати матеріали Сайту ТОВ «Ехо Червонограда» на своїх сторінках в соціальних мережах, використовуючи плагіни соціальних мереж, та на персональних сайтах та блогах з обов’язковим розміщенням активного, видимого для пошукових систем гіперпосилання на Сайт echo80100.info перед матеріалом, а також дотримання немайнових прав автора матеріалу, якщо такий зазначений, шляхом розміщення його повного імені поруч з гіперпосиланням на Сайт echo80100.info.

Відвідувачі сайту не мають права без письмового дозволу ТОВ «Ехо Червонограда» поширювати, змінювати, перекладати, використовувати в будь-який спосіб з комерційною метою будь-які матеріали Сайту, в тому числі статті, відео, фотографії, графічні зображення, зокрема, але не виключно. Під комерційною метою розуміється використання матеріалів Сайту на корпоративних сайтах та блогах, інформаційних порталах, у засобах масової інформації та будь-яким іншим чином, за винятком використання в особистих цілях. Якщо Ви хочете розмістити (поширити) матеріали ТОВ «Ехо Червонограда», Ви можете зв’язатися з нами за адресою електронної пошти: echo80100@gmail.com

ТОВ «Ехо Червонограда» докладає усіх зусиль для того, щоб надавати точну, достовірну та актуальну інформацію. З цією метою інформаційні матеріали можуть доповнюватися, уточнюватися, змінюватися або спростовуватися як шляхом змін та актуалізації таких матеріалів, так і в інших статтях, фото- і відеоматеріалах. У зв’язку з цим, ТОВ «Ехо Червонограда» не може гарантувати точність, достовірність та актуальність матеріалів на момент їх перегляду відвідувачами.

Авторські матеріали, розміщені на сайті, є точкою зору їх авторів. ТОВ «Ехо Червонограда» не несе відповідальність за точність, об’єктивність та актуальність таких матеріалів.

Посилання на інші сайти

Сайт echo80100.info може містити посилання на інші сайти. Такі посилання наводяться виключно для інформаційних цілей та допомагають нам найбільш повно розкрити інформацію або проілюструвати розміщений матеріал. Ми не гарантуємо повноту і достовірність інформації, розміщеної на інших сайтах. Правила користування та політика конфіденційності можуть відрізнятися на інших сайтах. Ми не несемо відповідальність за дії інших сайтів, як відносно розміщення ними інформації, в тому числі з посиланням на echo80100.info, так і відносно збирання та використання інформації про відвідувачів. Розміщення посилання на інші сайти не означає, що ми схвалюємо викладені на них позиції або ідеї, або стверджуємо, що такий сайт є достовірним джерелом інформації.

Зміна даної політики конфіденційності

Користувач, прийнявши правила користування Сайтом echo80100.info, враховує, що вони можуть бути змінені ТОВ «Ехо Червонограда» в будь-який час без спеціального попередження.

Зміни, що вносяться до правил користування Сайтом, публікуються на цій сторінці. Ми залишаємо за собою право публікувати окремі примітки про конфіденційність для певних додатків та програм.


GDPR

What Personal Information About Customers Does Echo80100 Collect?

We collect your personal information in order to provide and continually improve our products and services.

Here are the types of personal information we collect:

  • Information You Give Us: We receive and store any information you provide in relation to Echo80100 Services. You can choose not to provide certain information, but then you might not be able to take advantage of many of our Echo80100 Services.
  • Automatic Information: We automatically collect and store certain types of information about your use of Echo80100 Services, including information about your interaction with content and services available through Echo80100 Services. Like many websites, we use “cookies” and other unique identifiers, and we obtain certain types of information when your web browser or device accesses Echo80100 Services and other content served by or on behalf of Echo80100 on other websites.
  • Information from Other Sources: We might receive information about you from other sources, such as updated delivery and address information from our carriers, which we use to correct our records and deliver your next purchase more easily.

App Privacy Policy

  • Push notifications
    The app can receive notifications and use an unique and
    anonymous identifier (UID) provided by Apple (APNS) or Google
    (FCM) to receive the notification.
  • Permissions
    The app can use the CAMERA permission to scan QRCode (no data
    sent over the network).
    The app can use the LOCATION permission to work with the maps.
Choose A Format
Personality quiz
Series of questions that intends to reveal something about the personality
Trivia quiz
Series of questions with right and wrong answers that intends to check knowledge
Poll
Voting to make decisions or determine opinions
Story
Formatted Text with Embeds and Visuals
List
The Classic Internet Listicles
Countdown
The Classic Internet Countdowns
Open List
Submit your own item and vote up for the best submission
Ranked List
Upvote or downvote to decide the best list item
Meme
Upload your own images to make custom memes
Video
Youtube, Vimeo or Vine Embeds
Audio
Soundcloud or Mixcloud Embeds
Image
Photo or GIF
Gif
GIF format
Ехо Червонограда

FREE
VIEW